Yhteystiedot

Yhteystiedot

Perheyhtiö Machimp Oy (Masimp)

Käytetyt moottoriveneet ovat alaamme ja parasta osaamistamme. Meiltä löytyy lähes 100 käytettyä vaihtovenettä jatkuvasti varikoltamme. Ostamme, vaihdamme, hoidamme rahoituksen , talvisäilytämme ja telakoimme veneet sekä otamme myyntitiliin tehokkaaseen markkinointiimme asiakkaiden omia veneitä.

Yrityksen tarina alkaa aina 1980-luvulta asti, lähinnä puuntyöstökoneiden ja laitteiden maahantuojana ja markkinoijana Suomessa. 90-luvun alun laman seurauksena myös puuntyöstökoneiden markkinat hiipuivat maassamme ja oli mietittävä vaihtoehtoisia toimintamalleja. Lähes ”vahingossa” Machimp aloitti venekaupan ostamalla eräältä rahoitusyhtiöltä sinne ”kerääntyneet”, noin parikymmentä, venettä, uusia ja käytettyjä. Tarkoitus oli ylläpitää toiminta vireänä , kunnes konekauppa taas piristyisi.

Sillä tiellä ollaan edelleen. Konekauppa jäi pikkuhiljaa ja keskityimme yhä enemmän veneisiin ja nimenomaan käytettyihin veneisiin. 90 luvun puolivälissä vuokrasimme Raision ja Maskun rajalta, Härjänkurkuntie 26:sta, hallitilaa kasvaneelle venemäärällemme ja lopulta vuonna 2005 alue siirtyi kaupalla omalle kiinteistöyhtiöllemme. Syntyi ”venevarikko” jossa toimimme edelleen ja täällä meillä on 3 kpl n. 600 neliöistä lämmintä hallia sekä 2 kpl n. 500 neliöistä kylmää hallia käytössämme veneiden varastointia ja myyntiä varten.

Venevälitys on keskeinen osa toimintaamme

Välitämme tehokkaasti asiakkaidemme veneitä aktiivisella markkinoinnilla sekä tekemällä vaihtokauppaa myös välitysveneillä. Omien veneidemme lisäksi pyrimme saamaan myös välitysveneet venevarikollemme keskeisesti, jossa meillä on n. 100 laatuvaihdokin jatkuva näyttely ja varikollamme käykin asiakkaita laajalti ympäri Suomea ja lisäksi myös muista pohjoismaista sekä jonkun verran manner Euroopan puolelta.

Välitysveneet talvisäilytämme ja telakoimme sekä tarvittaessa huollamme varikollamme edullisesti, joko kylmässä taikka lämpimässä hallissa. Varikollamme teemme myyntityön lisäksi mm. moottorihuollot, pienet moottorikorjaukset, lasikuitutyöt esim. karilleajovauriot, laiteasennukset, kuten keulapotkurit yms. veneen parannukset.

Meillä on suuri joukko vakio asiakkaita, jotka ovat antaneet luottamuksensa veneasioidensa hoidossa meille ja kääntyvät puoleemme vene tarpeen muuttuessa tai kun tarve vaihtaa vene esim. isompaan koittaa.

Pyrimme määrätietoisesti olemaan tämän luottamuksen arvoisia ja toivotamme niin uudet kuin luonnollisesti vanhat asiakkaammekin kääntymään edelleen luottamuksella puoleemme kaikissa veneasioissaan.

MASIMP – Venekauppiaasi

Machimp Oy
Härjänkurkuntie 26
21250 Masku
Y-tunnus: 0828514-3

S-posti: myynti@masimp.fi
Puh: 0400 222 256

    Ota yhteyttä

    MASIMP - Venekauppiaasi